Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/tepehome/public_html/system/controller/PageV5/PageV5.php on line 935
Dijital Baskı Mutfak Halısı Halı TepeHome
Menüyü kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tepe

Dijital Baskı Mutfak Halısı

Ürün Kodu : 2023292
287,26
Kargoya Planlanan Teslimat: 21.04.2024
WhatsApp Görsel 2023-10-16 saat 17.43.51_6377fa8f.jpg (38 KB)


Uzunluk : 150 cm
Genişlik : 80 cm
Leke tutmayan, tay tüyü kadifemsi halı kumaşına Dijital Baskılıdır. Kaymaz- dökülmez Dot tabandan üretilmiştir.

Hav Yüksekliği 8 mm'dir. Antibakteriyeldir. Doğaya Ve İnsan Sağlığına Zararlı Madde İçermez.Kanserojen Madde İçermez.

Toz Ve Leke Tutmaz. Halınızı esnek, katlanabilir yapısı sayesinde çamaşır makinesinde 30°C 'de ya da elde yıkayabilirsiniz.

Yumuşatıcı ve beyazlatıcı kullanmayınız. Sıkmayınız ve çitilemeyiniz.

Ürün tedarikçi firma ürünü olup, firma tarafından gönderilecektir.Kurulum,montaj hizmet kapsamında değildir.Ürünler üretici firmaların garantisindedir. Garantinin geçerli olabilmesi için teslimat esnasında kontrol ediniz.Hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız.Kargo firması ekstra taşıma bedeli istemesi halinde ödeme yapmayınız.Her ürün için geçerli olan garanti şartları birlikte sunulan Garanti Belgesi üzerinde yazılıdır.Garanti kapsamı yasal mevzuat ile belirlenmektedir.Ürün alıcıya teslim edildikten sonra;taşınma, taşıma ve kullanım sırasında oluşan hasar ve arızalar, kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere aykırı kullanımdan kaynaklı hasar ve arızalar, ürüne teknik ekibimiz dışında montaj ve müdahale yapılması vs.hallerde garanti kapsamı dışına çıkacaktır.Garanti süresi içinde olmakla birlikte garanti kapsamı dışındaki işlemler ve Tepe Home garanti süresi sona erdikten sonra yapılacak tüm işlemler ücrete tabidir.Montajı yapılan ürünler iade alınmaz.