Menüyü kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tepe

Lamborghini Monza Yatak 120x200

Ürün Kodu : 1001935
25.961,60
18.173,10
Kargoya Planlanan Teslimat: 14.05.2024
ANKARA_ISTANBUL_IZMIR_SEVKIYATLARINDA_KARGO_MONTAJ_UCRETSIZDIR.png (31 KB)
WhatsApp Görsel 2023-10-16 saat 17.43.51_6377fa8f.jpg (38 KB)

Tam ortapedik yataktır.
Kumaşlarda bulunan Lavanta bileşenleri ile uyku döneminde güzel kokular ve rahat huzurlu bir uyku sağlar.
Kullanılan kumaşlar ve dolgu malzemesi manyetiklenmeyi engellediği için Anti-Stres özellikli bir yataktır.
Yatak içerisinde bulunan Memosoft dolgu maddesi sayesinde vücutta oluşacak omurga bozukluklarının tedavisini destekler.
Bel ve bacak ağrıları çeken hastalarda tedavi süresince bel ve bacak bölgesinde yatağa temas yerinde oluşacak boşlukları dolduran memosoft dolgu malzemesi ile bel, bacak, basen ve kas ağrılarının tedavisini destekler.
Foam özellikli metal veya yaylı dolgu maddesi kullanılmadığı için oda içerisinde elektrikli ve elektronik ürünlerin oluşturacağı manyetik dalgalarının strese ve manyetiklenmeye bağlı baş ağrısı, kas ağrısı, uyku düzensizleri gibi rahatsızları önleme özelliği vardır.
3D bant sistemi ile dizayn edilmiş, bialestic kumaş kullanılarak oluşturulmuş yatağımız hava sirkülasyonu yapmasından dolayı nefes alabilme özelliği, aşırı  sıcaklarda terleme sorununu ortadan kadıracaktır.
hava sirkülasyonu 3 D özelliği, bialestic kumaş, anti- bakteriyel kumaş özellikleri ile yatak içerisinde oluşacak *mite, akar* gibi insan sağlığına zarar veren bakterilerin oluşumunu engeller.
Süpersoft kapitone içi dolgu malzemesi ile her zaman rahat ve konforlu uyku sağlar.
Doğal malzeme kullanılarak üretilmiş: doğaya saygılı, çevre dostu yataklardır.
Eşlerin yatmış olduğu bölümlere noktasal baskı yaparak, uyku esnasında eşlerin birbirinin rahatsız etmesini engeller.
İtalya’da 60 yıllık tecrübe ışığında, otomasyon sistemi ile el değmeden üretilmekte ve tüketicinin evinde paketleri açılarak doğal hijyen sağlanmaktadır.
Uluslararası sertifikalar ile üretilmiştir.
Ürünlerimiz 12 yıl garantilidir.
Yükseklik : 21 + 1 cm.
Malzeme=Visko
Türü=Tek Kişilik Geniş

LAMBORGHINI_MONZA_WEB.jpg (177 KB)

Ürün tedarikçi firma ürünü olup, firma tarafından gönderilecektir.Kurulum,montaj hizmet kapsamında değildir.Ürünler üretici firmaların garantisindedir. Garantinin geçerli olabilmesi için teslimat esnasında kontrol ediniz.Hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız.Kargo firması ekstra taşıma bedeli istemesi halinde ödeme yapmayınız.Her ürün için geçerli olan garanti şartları birlikte sunulan Garanti Belgesi üzerinde yazılıdır.Garanti kapsamı yasal mevzuat ile belirlenmektedir.Ürün alıcıya teslim edildikten sonra;taşınma, taşıma ve kullanım sırasında oluşan hasar ve arızalar, kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere aykırı kullanımdan kaynaklı hasar ve arızalar, ürüne teknik ekibimiz dışında montaj ve müdahale yapılması vs.hallerde garanti kapsamı dışına çıkacaktır.Garanti süresi içinde olmakla birlikte garanti kapsamı dışındaki işlemler ve Tepe Home garanti süresi sona erdikten sonra yapılacak tüm işlemler ücrete tabidir.Montajı yapılan ürünler iade alınmaz.