Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/tepehome/public_html/system/controller/PageV5/PageV5.php on line 935
Royal Crown Yatak 120x200 Yataklar TepeHome
Menüyü kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tepe

Royal Crown Yatak 120x200

Ürün Kodu : 1001734
15.142,90
10.600,00
Kargoya Planlanan Teslimat: 29.05.2024
ANKARA_ISTANBUL_IZMIR_SEVKIYATLARINDA_KARGO_MONTAJ_UCRETSIZDIR.png (31 KB)

Doğal kauçuktan üretilen Latex sünger üzerinde bulunan dikey delikler yardımı ile uyku esnasında diğer yataklara göre daha iyi hava sirkülasyonu sağlar ve serin kesintisiz bir uyku ortamı sunar.

sert bir yapısı olmasına rağmen vücudu her noktadan destekleyerek vücut ergonomisine uygun bir form alıp vücuda uygulanan basıncı en aza indirir. Yüksek mukavemeti ile uzun ömürlüdür. Doğal bir malzeme olan Latex, alerjen maddeler içermez ve terin kolayca uzaklaşmasını sağlar.

Paket yay sistemlerinde, klasik yay sistemlerinden farklı olarak yay, helezonlar küçük paketler içerisine yerleştirilmiştir. Böylece yaylar birbirinden bağımsız hareket edebilmektedir. Bu şekilde hareket serbestliği klasik yaylara göre bir çok avantaja sahiptir. Serbest olarak hareket eden yaylar , yatağın kullanıcıyla her noktasından temasını sağlarlar ve vücut ergonomisine uygun bir yapı olıuşturur. Yatak ile kullanıcı arasındaki temas yüzeyini arttırdığından vücuda uygulanan basınıcı minimize ederek kan dolaşımını rahatlatır. Daha konforlu ve sağlıklı uyku ortamı sunar.

Paket yay sistemleri, diğer yay sistemlerine göre 2 kat daha fazla yay adedi , 3 kat daha fazla çökme dayanımı ve daha uygun hijyen özelliklerine sahiptir. Bağımsız hareket eden yaylar sayesinde eşlerin gece boyunca birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini engellemiş olur.

Örme kumaşlar yumuşak tuşesi ve hava geçirgenliği, koku ve nem tutamama özellikleri ile ön plana çıkarak günümüz yatak teknolojisinde en çok kullanılan kumaş olma özelliğine sahiptir.

Kaşmir yünü Kaşmir keçisinden elde edilen bir ipliktir. ve bu yünden elde edilen iplikler doğal olarak esnektirler. Bu ipliklerle yapılan kumaşlar da çok yumuşak bir yapıya sahiptir.Kaşmir yünü sağuğa karşı iyi yalıtım sağlar. Çünkü sıkı kıvrılmış lifler çok fazla hava tutmamaktadır. Bu nedenle Kaşmir mükemmel bir ısı ve nem düzenleyicisidi.

Yatak yüksekliği = 32 cm

DREAMTOUCH_ROYAL-CROWN_WEB.jpg (132 KB)

Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garantinin geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü kontrol ediniz. Bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Kargo firması ekstra taşıma bedeli istemesi halinde ödeme yapmayınız. Her bir ürün için geçerli olan garanti şartları ürün ile birlikte sunulan Garanti Belgesi üzerinde yazılıdır. Garanti kapsamı yasal mevzuat ile belirlenmektedir. Ürün alıcıya teslim edildikten sonra; taşınma, taşıma ve kullanım sırasında oluşan hasar ve arızalar, kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere aykırı kullanımdan kaynaklı hasar ve arızalar, ürüne teknik ekibimiz dışında montaj ve müdahale yapılması vs. hallerde ürün garanti kapsamı dışına çıkacaktır. Garanti süresi içinde olmakla birlikte garanti kapsamı dışındaki işlemler ve Tepe Home garanti süresi sona erdikten sonra yapılacak tüm işlemler ücrete tabidir. Montajı yapılan ürünlerin iadesi alınamaz.