Menüyü kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Tepe

Lamborghini Sıena Yatak 100x200

Ürün Kodu : 1001930
17.130,00
12.990,00
Kargoya Planlanan Teslimat: 16.05.2024
ANKARA_ISTANBUL_IZMIR_SEVKIYATLARINDA_KARGO_MONTAJ_UCRETSIZDIR.png (31 KB)
WhatsApp Görsel 2023-10-16 saat 17.43.51_6377fa8f.jpg (38 KB)

MEMORY FORM özellikli HAFIZALI yataktır. Uyku esnasında vücudun her yanını sarar ve bütün kıvrımlarını doldurma özelliği ile rahat ve huzurlu uyku sağlar.
Vücudun ağırlığına göre şekil alır.
Kullanılan kumaşlar ve dolgu malzemesi manyetiklemeyi engellediği için ANTİ STRES özellikli yataktır.
Baş ağrısı, kemik ağrısı, dolaşım problemi ve ayak şişmeleri olan hastalara önerebiliriz.
YATALAK HASTALARDA uzun süreli yatışlarda kumaş ve dolgu malzemesi özellikleri ile YARA YAPMAMA özelliğine sahiptir.
Vücutta basınç alanı oluşturmaz, bu sebeple havada yatıyormuş hissi verir.
Foam özellikli metal ve yaylı dolgu maddesi kullanılmadığı için oda içerisinde elektrikli ve elektronik ürünlerin oluşturacağı manyetik dalgaların stress ve manyetiklenmeye bağlı baş ağrısı, kas ağrısı, uyku düzensizlikleri, yorgun uyku gibi rahatsızlıkları önleme özelliği vardır.
3D bant sistemi ile dizayn edilmiş, bialestic kumaş kullanılarak oluşturulmuş yatağımız hava sirkülasyonu yapmasından dolayı NEFES ALABİLME ÖZELLİĞİ, aşırı sıcaklarda TERLEME sorununu ortadan kaldıracaktır.
Hava sirkülasyonlu 3D özelliği, bialestic kumaş, anti-bakteriyel kumaş özellikleri ile yatak içerisinde oluşacak "MİTE, AKAR" gibi insan sağlığına zarar veren BAKTERİLERİN OLUŞUMUNU ENGELLER.
Süpersoft kapitone içi dolgu malzemesi ile her daim rahat ve konforlu uyku sağlar.
Doğal malzeme kullanılarak üretilmiş, doğaya saygılı, ÇEVRE DOSTU yataklardır
Eşlerin yatmış olduğu bölümlere NOKTASAL baskı yaparak, uyku esnasında eşlerin birbirini rahatsız etmesini engeller.
İTALYA'da 60 yıllık tecrübe ışığında, otomasyon sistemi ile el değmeden üretilmekte ve tüketicinin evinde paketleri açılarak doğal HİJYEN sağlanmaktadır.
Uluslararası sertifikalar ile üretilmiştir.
Ürünümüzün kalınlığı 22+1 cm'dir.
Ambalaj Şekli=Roll Pack
Malzeme=Sünger
Türü=Çift Kişilik
Yay Tipi=Yaysız
Yükseklik=23 cm

MAGNIFLEX_SIENA-ROMA_WEB.jpg (171 KB)

Ürün tedarikçi firma ürünü olup, firma tarafından gönderilecektir.Kurulum,montaj hizmet kapsamında değildir.Ürünler üretici firmaların garantisindedir. Garantinin geçerli olabilmesi için teslimat esnasında kontrol ediniz.Hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız.Kargo firması ekstra taşıma bedeli istemesi halinde ödeme yapmayınız.Her ürün için geçerli olan garanti şartları birlikte sunulan Garanti Belgesi üzerinde yazılıdır.Garanti kapsamı yasal mevzuat ile belirlenmektedir.Ürün alıcıya teslim edildikten sonra;taşınma, taşıma ve kullanım sırasında oluşan hasar ve arızalar, kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere aykırı kullanımdan kaynaklı hasar ve arızalar, ürüne teknik ekibimiz dışında montaj ve müdahale yapılması vs.hallerde garanti kapsamı dışına çıkacaktır.Garanti süresi içinde olmakla birlikte garanti kapsamı dışındaki işlemler ve Tepe Home garanti süresi sona erdikten sonra yapılacak tüm işlemler ücrete tabidir.Montajı yapılan ürünler iade alınmaz.